Bij Schoonheidssalon Saartje kan je nu ook terecht voor simpel en lekker afvallen. Ben je het beu om met een ping-pong effect af te vallen en wil je graag op je gewenste gewicht blijven?
Dan is het PowerSlim dieet perfect voor je, het is makkelijk, je krijgt voldoende coaching en opvolging en je behoudt je gewicht indien je na het dieet enkele kleine regeltjes opvolgt.

Een van onze dieet-coaches volgt persoonlijk je vooruitgang op en geeft je dan ook deskundig advies en ondersteuning tot je op je streefgewicht bent geraakt.

Wat is Powerslim?

PowerSlim is een eiwitrijk dieet dat zorgt voor een verandering in de stofwisseling. Drie dagen na de start van het dieet zijn de aanwezige suikers in ons lichaam volledig opgebruikt. Vanaf dit moment is ons lichaam verplicht om andere bronnen aan te spreken om aan energie te komen. Je vetreserves worden aangesproken met als resultaat dat je gaat afvallen!  Een groot voordeel van een eiwitrijk dieet is dat je wel vet maar geen spiermassa verliest.

Voordelen van afvallen met Powerslim:

  • Snel en doeltreffend gewichtsverlies
  • Geen hongergevoel
  • Persoonlijke begeleiding door PowerSlim coach
  • Wetenschappelijk onderbouwd dieet
  • Behoud van je spiermassa
  • Geen jojo-effect
  • Blijvend resultaat

Powerslim Voedingscoaches

PowerSlim coaches voorzien je van deskundig advies en helpen je met het behouden van het behaalde resultaat zodra je je streefgewicht hebt bereikt.

Tijdens het PowerSlim afslankprogramma zal je begeleiding, advies en ondersteuning krijgen van een van onze Vrouwfit PowerSlim-coaches. Niet alleen tijdens het afvallen; zij helpen je ook met het behouden van het behaalde resultaat zodra je je streefgewicht hebt bereikt.

Wat kun je verwachten?

Voordat je begint met het PowerSlim,  heb je een uitgebreid intakegesprek met een van onze PowerSlim coaches. Tijdens dit gesprek wordt onder andere  je BMI, vetvrije massa en spiermassa gemeten. Vervolgens stel je samen met je coach een persoonlijke doelstelling en krijg je hiervoor een stappenplan. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent!